Spotrebné úvery a pôžičky od Unicredit Bank

Máte plány, na ktorých realizáciu potrebujete požičať peniaze? Požičajte si od UniCredit Bank. V ponuke tejto banky nájdete mnoho úverových produktov, ktoré môžete získať prakticky na čokoľvek. UniCredit Bank ponúka spotrebné úvery na kúpu domácich spotrebičov, nábytku, na kúpu auta ale aj modernizáciu bytu alebo dokonca spotrebný úver na kúpu solárnych panelov. Úvery a pôžičky od UniCredit Bankmôžete čerpať účelovým, ale aj bezúčelovým spôsobom.

Pôžička od Unicredit Bank

Výhodný spotrebný úver pre každého

Výhodný bezúčelový spotrebný úver od 650 do 25 000 € s fixným úrokom 9% p.a. pre všetkých. Úver pre každého je dostupný na 1 až 7 rokov bez ručiteľa alebo ručenia majetkom. Tento úver od UniCredit Bank môžete použiť na čokľovek, teda bez dokladovania účelu.

Spotrebný úver na splatenie úverov

Pôžička na splatenie iných úverov od 650  do 10 000 eur s garantovaným úrokom 9% p.a. pre ľudí vo veku 18 až 62 rokov s trvalým alebo prechodným pobytom na Slovensku. Spotrebný UniCredit úver na refinancovanie je dostupný na 1 až 10 rokov bez dokladovania príjmu a výpisov z účtu.

Bezúčelový úver od UniCredit Bank

Dostupná bezúčelová pôžička od 650 do 25 000 eur, ktorú získate bez dokladovania účelu použitia získaných peňazí. Lehota splatnosti bezúčelovej UniCredit pôžičky je stanovená na 1 až 7 rokov a získať ju môže každý občan SR alebo cudzinec vo veku 18 až 62 rokov s pravidelným mesačným príjmom minimálne 280 eur a trvalým alebo prechodným pobytom na území SR.

Spotrebný úver pre mladomanželov

Bezúčelová pôžička od 650 do 10 000 eur pre mladé rodiny, teda mladomanželov (max. 2 roky) od 18 do 35 rokov so zvýhodnenou úrokovou sadzbou až o 4,5% p.a. Pre získanie pôžičky pre mladomanželovmusí byť spoločný príjem pre rok 2012 menší ako 2204,8€ mesačne, teda maximálne 2,6 násobok priemernej nominálnej mzdy zamestnanca v národnom hospodárstve SR.

Spotrebný úver pre vysokoškolákov

Študentská pôžička pre študentov vysokých škôl od 650 do 10 000 eur s garantovaným úrokom 8,5% p.a. Túto pôžičku môžete využiť ako investíciu do štúdia, pobytu v zahraničí, ale aj na kúpu notebooku alebo ako platbu za podnájom. Je len na Vás ako získané peniaze použijete.

Úver Work & Travel

Spotrebný úver pre študentov vysokej školy od 18 do 35 rokov, ktorý ponúka UniCredit Bank pre mladých ľudí, ktorý chcú vycestovať do zahraničia, spoznať novú krajinu a ešte popri tom zarobiť. Úver Work & Travel je poskytovaný do 3300 eur so splatnosťou na 1 rok, pričom si splátky môžete odložiť až o 4 mesiace a začať tak splácať až po príchode z brigády v zahraničí. Pri tomto úvere potrebujete ručiteľa, napr. rodiča, mažela/manželku. UniCredit úver môžete využiť napríklad na zaplatenie poplatku za sprostredkovanie práce alebo poplatky za cestu a ubytovanie.

Plynoúver od UniCredit Bank

Účelový úver od 1700 do 10 000 eur, ktorý môžete využiť na financovanie produktov a služieb na báze zemného plynu. Plynoúver je poskytovaný na 1 až 7 rokov. Až 20% plynoúveru je možné použiť bez dokladovania, teda na čokoľvek. Úver na plyn je poskytovaný so zvýhodnenou úrokovou sadzbou pre osoby vo veku od 18 do 62 rokov s trvalým alebo prechodným pobytom na území SR.

Plynoúver môžete využiť na:

  • na vybudovanie rozvodov zemného plynu
  • plynové sporáky, rury, vykurovacie telesá
  • poplatok za pripojenie k distribučnej sieti
  • vypracovanie projektovej dokumentácie na plynofikáciu

Špeciálne spotrebné úvery

Účelové úvery od 650 do 25 000 eur na hybridné ohrievače vody alebo na solárny systém pre domácnosti.

Viac informácii o pôžičkách a úveroch od UniCredit Bank získate na tejto stránke.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *