Dostupné pôžičky a úvery pre Trnavský kraj

Väčšina z nás sa občas vyskytne v situácii, kde nás prekvapia neočakávané výdaje vo forme pokazeného auta, pračky, chladničky, tv alebo čohokoľvek iného. Kde však zohnať peniaze na takéto nečakané výdaje v Trnave alebo Trnavskom kraji? Miest kde Vám požičajú peniaze ponúka Trnava naozaj mnoho, môžete využiť banky ale aj nebankové spoločnosti, ktoré Vám často poskytnú aj pôžičky bez doloženia príjmuPoskytovatelia pôžičiek, úverov ale aj hypoték v Trnavskom kraji sú teda na každom rohu, nájdete ich aj v mestách ako Piešťany, Skalica, Senica a Dunajská Streda. K výhodám týchto menších lokálnych poskytovateľov pôžičiek patrí hlavne to, že pôžičku môžete získať ihneď alebo už do 24 hodín.

Pôžičky a úvery v Trnave

Ako v každom inom krajskom mesta, tak ani v Trnave nie je núdza o poskytovateľov pôžičiek a úverov. Pôžičky sú v Trnave dostupné pre študentov, dôchodcov, zamestnaných, ženy na materskej dovolenke ale aj pre nezamestnaných, ktorí preukážu dostatočnú schopnosť splácať požičané peniaze. Medzi najobľúbenejšie typy nebankových pôžičiek, ktoré ľudia v Trnave hľadajú patria:

Veľmi vyhľadávané však sú aj účelové pôžičky ako pôžička na auto, nábytok, elektroniku (práčka, chladnička, televízor), dovolenku alebo pôžička na štúdium na Slovensku (internát, knihy, notebook) ale aj v zahraničí.

Pôžičky Piešťany, Skalica a Dunajská Streda

Výhodné pôžičky a úvery však ponúkajú aj ďalšie okresy v Trnavskom kraji ako Skalica, Senica, Galanta, Hlohovec, Piešťany a samozrejme aj Dunajská Streda. V týchto okresoch nájdete síce menej pobočiek, kde Vám poskytnú pôžičku, ale svojich poskytovateľov tu majú aj veľké slovenské nebankové spoločnosti a mnoho väčších slovenských bánk.

Hypotéky Trnava

Vzhľadom na to, že bývanie v Trnave nepatrí k najlacnejším, tak mnoho ľudí využíva na financovanie bývania hypotekárne úvery na kúpu nhenuteľnosti, rekonštrukciu ale aj stavbu nehnuteľnosti. Trnava, resp. poskytovatelia hypoték z Trnavského kraja ponúkajú bankové ale aj nebankové hypotéky, ktoré môžu byť účelové a bezúčelové – teda tzv. americké hypotéky. Ak teda chcete bývať v Trnave vo svojom, tak sa hypotéke takmer určite nevyhnete.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *