ČSOB pôžičky

Potrebujete pôžičku? Hľadáte úver na čokoľvek, bez dokladovania príjmu a bez ručiteľa? ČSOB pôžička na čokoľvek je tu pre Vás. ČSOB poskytuje už roky dôveryhodné pôžičky s nízkym úrokom. Ak sa Vám nechce šetriť peniaze na auto alebo dovolenku alebo potrebujete úver na súkromné veci a nechcete čeliť zbytočným otázkam načo Vám je úver, tak pôžička na čokoľvek od ČSOB je tu pre Vás.

Pôžička na čokoľvek od ČSOB

Výhody pôžičky od ČSOB

ČSOB ponúka oproti konkurenčným bankám zvýhodnený úrok. Od 8,9 % p.a., čo je oproti konkurencií veľmi výhodné. Splátkový mesačný kalendár si môžete nastaviť sami. Doba splácania sa pohybuje väčšinou od 1 do 7 rokov. Existuje aj možnosť odkladu prvých splátok, čo uvíta nie jeden zákazník. Výška úveru sa pohybuje od 600 do neuveriteľných 25 000 eur.

Už z názvu vyplýva, že je to pôžička na čokoľvek, a preto nepotrebujete dokladať účel využitia pôžičky. Nebankové spoločnosti pri takýchto výškach požaduje ručenie nehnuteľnosťou, čo často krát vytvára strach, žeby ste mohli prísť o strechu nad hlavou. Pôžička od ČSOB nepotrebuje dokonca ani ručenie nehnuteľnosťou.

Úver si môžete samozrejme poistiť pre prípad invalidity, práceneschopnosti, úmrtia alebo straty zamestnania. ČSOB pôžička na čokoľvek čaká na Vás na každej pobočke banky a pri jedinej návšteve Vás budú čakať peniaze. Na vybavenie úveru postačia len 2 doklady totožnosti a potvrdenie zamestnávateľa o výške príjmu. ČSOB ponúka aj ďalšie pôžičky a to spotrebný úver na bývanie od ČSOBspotrebný úver na auto od ČSOB úver pre študentov od ČSOB.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *