Úvery cez sms

Pôžičky cez sms sa inak nazývajú aj pôžičky do výplaty. Prečo? Pretože tieto pôžičky potrebujú ľudia, ktorý čakajú na výplatu a nemajú už dostatok financií. Nejde o pôžičky s vysokou sumou. Ide o veľmi malé pôžičky, ktoré Vám majú pokryť dennodenné potreby. Na Slovensku sú každý rok žiadanejšie a to možno aj preto, že ich vybavenie trvá len niekoľko minút. O Sms pôžičky si môže požiadať každý, pretože na tieto pôžičky nie sú kladené žiadne podmienky, ktoré by bolo potreba splniť.

Dostupnosť sms pôžičiek

Pôžičky cez sms sú tu pre každého. Sms úvery ponúkajú najmä nebankové spoločnosti. Medzi obľúbených poskytovateľov patria najmä FerratumSMScredit a creditOne. Banky tieto pôžičky neponúkajú, až na jednu výnimku. Je ňou Poštová banka. Poštová banka sa chce držať “trendy” pôžičiek, a preto tento druh zaradila aj do svojho katalógu.

Na získanie pôžičky cez sms nepotrebujete žiadne ručenie, žiadneho ručiteľa a dokonca ani žiaden doklad o príjme. Sú to aj pôžičky pre nezamestnaných, pretože nebankové spoločnosti si zväčša neoverujú, či máte pravidelný príjem. Nenávratnosť niektorých pôžičiek riešia vyššími poplatkami za vybavenie úveru.

Ako nato ?

Jednoducho. Stačí Vám mobilný telefón a kredit na jednú sms. Do nej sa väčšinou vkladá výška žiadanej pôžičky, číslo účtu a kontaktné údaje. Sms jednoducho pošlete a po pár minútach Vám príde spätná sms, v ktorej bude stáť, že peniaze dorazili na Váš účet v poriadku.

Sms pôžička je vhodná na riešenie krátkodobých problémov. Výška pôžičky sa pohybuje väčšinou od 20 do 200 eur, pričom ak budete stály klient, výška úver bude rásť. Takto sa môžete dočkať aj 350 eur.

3/5 - (2 votes)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *