Peniaze na ruku

Veľa z Vás určité pozná situáciu, kedy ste potrebovali viac financií a vy ste ich proste nemali. Každý rieši takýto problém pôžičkou. Niekto si požičia od známych a niekto potrebuje peniaze na ruku. Jednou z kategórií ponúkaných úverov sú práve hotovostné pôžičky. Ponúkajú ich najmä nebankové spoločnosti, no určite sa dajú nájsť aj v bankách. Peniaze dostanete na ruku alebo do blízkych 24 hodín, a preto ich môžeme zaradiť medzi veľmi rýchle pôžičky.

Hotovostné pôžičky sú určené pre všetkých. Ich vybavenie je väčšinou ľahké, pretože veritelia nepožadujú žiadne potvrdenia o príjme ani ručenie. Takže táto pôžička je určená aj pre ľudí so zápisom v registri. Je známe, že nebankové spoločnosti si veľmi neoverujú klientov a ich schopnosť splácania pôžičky.

Tento problém riešia práve vysokým úrokom. Hotovostné pôžičky sú pôžičky s dosť vysokým úrokom, a teda sa klient pri dlhom splácaní pôžičky môže veľmi preplatiť.

Môžeme si dať príklad. Potrebujete 500 eur na rýchlu opravu Vášho bytu. Viete, že banka Vám peniaze neposkytne a tak môžete navštíviť nebankovú spoločnosť, ktorá Vám hneď ponúkne hotovostný úver a peniaze dostanete na ruku. Pôžičku budete splácať 20 týždňov a v konečnom dôsledku im vrátite 800 eur. Pre niekoho výhodné, pre niekoho nie.

Hotovostná pôžička od Tesca

Tesco chce byť taktiež IN, a preto aj oni ponúkajú hotovostný úver. Neplatíte za jeho vybavenie, ani za vedenie účtu a dokonca ani za predčasné splácanie. Výška pôžičky je určená od 800 do 16 000 eur.

Taktiež ponúkajú odloženie splátkovej listiny, poistenie úveru a zmenu výšky mesačnej splátky. Dobu splácania si nastavíte sami, 12 až 96 mesiacov. Tesco pôžička je taktiež veľmi dobrým riešením pre klientov, ktorí potrebujú súrne peniaze.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *