Pôžička na čokoľvek od Kešovky

Hľadáte peniaze? Chýba Vám zopár stoviek eur na kúpu auta alebo novej elektroniky? Práve pre Vás je tu nebanková organizácia KešovkaPôžičky Kešovka sú na trhu dostupné už od roku 1997 a úspešne pomohli viac ako 70 000 ľuďom, čo rozhodne nie je málo. Táto nebanková spoločnosť je na vysokej úrovni a pre niektorých bohužiaľ, neponúka pôžičky pre všetkých ľudí. AK úver chcete, musíte splniť dané podmienky.

Pôžička od Kešovky

Pôžička na čokoľvek

Pôžička na čokoľvek od Kešovky je univerzálny úver, ktorý môžete využiť všade. Nedokladáte žiaden účel a kde využijete peniaze, to bude iba Vaše tajomstvo. Ak chcete tento úver získať, potrebujete mať stály príjem zo zamestnania. Kešovka neponúka úvery ľuďom ktorí nepracujú, a preto nemajú dôveru, že sa im financie vrátia. Takže na vybavenie tohto úveru Vám stačí občiansky preukaz, doklad o výške príjmu a zmluva so zamestnávateľom.

Výška pôžičky je pevne stanovená od 200 do 1700 €. Mesačné splátky si dohodnete so svojím finančným poradcom, ktorý Vám bude pridelený podľa Vášho sídliska. Doba splácania závisí taktiež na dohode. Možnosť mimoriadneho a včasného splatenia pôžičky je tu pre Vás vždy pripravená.

Táto pôžička taktiež patrí medzi online pôžičky. Na tejto stránke si úver vybavíte online, z pohodlia Vášho domova. Ak sa Vám nepáči metóda online, tak je tu pre vás vždy info linka na telefónnom čísle 0850 166 666. Ak hľadáte kvalitné a rýchle pôžičky, ste na správnom mieste.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *