Súrna pôžička – peniaze do 24 hodín

Každý sa niekedy ocitne v zlej finančnej situácii, keď súrne potrebuje požičať nejaké peniaze. Hľadá súrnu pôžičku napr. na zaplatenie nájmu, opravu auta, nákup nových spotrebičov, vyplatenie faktúry za elektrinu alebo na čokoľvek iné. Väčšinou proste potrebuje peniaze ihneď. A presne na tento problém tu je pôžička do 24 hodín, ktorá vám umožní získať peniaze takmer okamžite.

Čo mám teda robiť ak potrebujem súrne pôžičku?

Najlepšie je zájsť priamo do vašej banky a skúsiť vybaviť pôžičku práve tam, väčšinou každá banka dokáže klientovi, ktorý nie je v registroch dlžníkov a pravidelne posiela výplatu na účet v banke bezproblémov poskytnúť pôžičku. Všetko ale samozrejme záleží na konkrétnej banke a hlavne klientovi. Veľmi obľúbeným spôsob ako získať peniaze od banky je povolené prečerpanie účtu (tzv. kontokorent), ktoré vám umožní ísť do mínusu napríklad 500 eur na osobnom účte. Je to vlastne istá forma pôžičky, rovnako ako banková kreditná karta, pomocou ktorej taktiež môžete čerpať peniaze, ktoré nemáte.

Súrna nebanková pôžička

Ak potrebujete peniaze na kúpu nejakého tovaru, tak je tu stále možnosť využiť nakúpiť tovar na splátky, cez niektorú splátkovú spoločnosť ako Quatro alebo Cetelem. 

Ak však potrebujete priamo peniaze na ruku, resp. na bankový účet, tak môžete využiť napríklad krátkodobé pôžičky na 1 až 31 dní, pomocou ktorých získate 20 až 200 eur často aj bez dokladovania príjmu a bez ručenia. Sú to proste pôžičky určené ľuďom, ktorý síce príjem majú, ale nechcú ho veľmi dokladovať. Poskytujú ich napríklad rokmi overené spoločnosti ako Ferratum, CreditOne alebo Pôžičkomat.

Tieto pôžičky najčastejšie využívajú napr. zamestnaní ľudia pred výplatou, mamičky na MD na veci pre deti alebo dôchodcovia, keď napríklad súrne potrebujú peniaze na lieky. Pomocou ktátkodobej pôžičky môžete mať peniaze na účte už druhý deň od podania žiadosti cez internet. A čo je hlavné, tak peniaze môžete využiť na čokoľvek, čo práve budete potrebovať. Nikoho proste nebude zaujímať na čo ste peniaze potrebovali.

V prípade, že potrebujete požičať viac ako 200 eur, napríklad až 2000 eur, tak môžete vyskúšať podať žiadosť o pôžičku napríklad u spoločností Profi Credit, Provident, alebo Home Credit, ktoré vám taktiež môžu pomôcť v súrnych prípadoch, keď potrebujete peniaze čo najskôr.

Výhody súrnej pôžičky

  • často dostupná už do 24 hodín
  • bez ručenia alebo ručiteľa
  • bezúčelová – peniaze môžete využiť na čokoľvek
  • jednoduchosť získania – stačí vyplniť krátky formulár na našej stránke
  • v niektorých prípadoch aj bez doloženia príjmu, alebo bez skúmania registra dlžníkov

Nevýhody súrnej pôžičky

  • vyššie poplatky (úroky) ako pri bežných pôžičkách

K najobľúbenejších a najznámejším poskytovateľom súrnych pôžičiek patria jednoznačne nebankové a splátkové spoločnosti ako Cetelem, Ferratum, Quatro, Home Credit, Profi Credit, Pôžičkomat, Slovenská požičovňa, SMScreditsCreditOne, Photovosť, Kešovka, Provident a podobne.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *