Rýchle pôžičky na vianočné darčeky

Potrebujete rýchlu pôžičku a peniaze na Vianoce? Aj vy si myslíte, že Vianoce dnes veľmi úzko súvisia s peniazmi a rôznymi formami pôžičiek, ktorými by ste radi zaistili pekné vianočné darčeky Vašim blízkym. Moralizovať na tému čo je a čo nie je vhodné, výhodné a pekné, čo darovať svojim blízkym tu nebudeme. Avšak pokúsime sa osviežiť pamäť tým, ktorí už s pôžičkami mali svoje zlé skúsenosti a nechcú mať skazené Vianoce, vianočné a povianočné sviatky.

Peniaze na vianočné darčeky za každú cenu?

Všetko asi začína pri potrebe jednotlivca a jeho schopnostiach odolať nástrahám obchodníkov a firiem, ktoré práve v čase Vianoc viac než kedykoľvek inokedy investujú veľké balíky peňazí do psychologických trikov a fínt, ktoré majú zo zdanlivo bezbraných potenciálnych zákazníkov vyžmýkať čo najviac peňazí za nákupy vianočných darčekov pre mužov, ženy, deti, celé rodiny a nezriedka aj milenky a milencov.

Ľudia často vybavujú vianočné pôžičky, za každú cenu a následne ľutujú svoje neuvážené konanie, ktoré ich zaviedlo do veľmi neľahkej situácie so splácaním úrokov.

Mali by ste sa zamyslieť nad konaním a pominuteľnou funkciou Vianoc, z ktorých dnes bohužiaľ ťaží tradícia a predovšetkým obchodníci. Zamyslieť sa nad darčekom pre toho druhého a vo výsledku ho potešiť niečím trefným a výstižným. Predsa len, najväčšiu radosť často urobí aj vlastnoručne vyrobený darček.

Ponuka vianočných pôžičiek

Situácia okolo pôžičiek a peňazí sa každoročne na vianočné sviatky zhoršuje. Potreby ľudí sú každoročne zase o kus ďalej, vytlačované smerom k nikdy nekončiacemu nakupovaniu a nasimulovaniu neskutočných potrieb, ktoré vedú k nakupovaniu darčekov a vecí, ktoré nikto z nás v skutočnosti nepotrebuje.

V konečnom dôsledku nás zháňanie peňazí, nebankových pôžičiek bez výpisu z registra, pôžičiek na zmenku a iných druhov úverov dostane len do bezvýchodiskových situácií, kedy nie sme schopní splácať. Preto radšej poriadne zvážte vybavenie pôžičky len kvôli kúpe vianočných darčekov!

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *