Nebankové pôžičky bez registra

Stalo sa Vám niekedy, že ste mali pár dní pred výplatou a nutne ste potrebovali menší obnos peňazí? Ste podnikateľ a nutne potrebujete vyplatiť zákazky, na ktorých závisí budúcnosť Vášho podnikania? Banková pôžička by pre Vás bola zbytočne zdĺhavá a zložitá. Museli by ste navštíviť banku, podpísať papiere a až potom by ste možno dostali peniaze. Ak ste zapísaní v registri  dlžníkov, tak Vám banka nepožičia. Dokonca ani aktuálna výška príjmu, respektíve doklad o príjmoch nemusí banku presvedčiť. To všetko sú situácie, ktoré sa môžu stať a ktoré sa bežne dejú. S týmto si už nemusíte lámať hlavu, pretože existujú nebankové pôžičky bez registra.

Tento moderný druh pôžičiek patrí medzi nebankové pôžičky. To znamená, že peniaze Vám požičia nebanková spoločnosť, ktorá sa na túto problematiku špecializuje. Podmienky týchto spoločností sú oveľa výhodnejšie ako podmienky bánk. O tom svedčí aj veľké množstvo spokojných zákazníkov. Na slovenskom trhu je niekoľko druhov týchto spoločností a každá má iné podmienky. V mnohých prípadoch nemusíte podávať doklad o príjmoch a v mnohých prípadoch sa nenahliada do registra dlžníkov. Ak teda máte jeden z týchto problémov, vďaka ktorému Vám banka nepožičia peniaze, tak vyskúšajte pôžičky bez registra.

Pôžička nie je zlá vec, ale len v prípade, ak ste schopní splácať. Podnikatelia si požičiavajú veľmi často. Potrebujú zaplatiť za tovar alebo služby a pritom stále ešte čakajú na peniaze od iných firiem. Vďaka týmto oneskoreniam sa podnikatelia dostávajú do situácií, kedy si musia požičať a práve pôžičky bez registra sú pre nich tou správnou voľbou. Nemusíte byť ani podnikateľom, aby ste potrebovali rýchlu pôžičku. V dnešnej dobe žije veľké množstvo domácností zo dňa na deň. Väčšina rodín má ku koncu mesiaca peniaze sotva na nákup jedla. A práve vtedy príde veľká zľava na televíziu, na ktorú si dlhú dobu brúsia zuby, lenže zľavová akcia končí za 3 dni a rodina vie, že výplatu dostane až za týždeň. Aj to nie je problém. Rodina si teda vybaví rýchlu nebankovú pôžičku a zaobstará si televíziu. Za týždeň, keď dostanú výplatu, tak rýchlu pôžičku splatí.

Nebankové pôžičky môžeme rozdeliť do niekoľkých skupín, ale všetky skupiny majú v mnohých prípadoch jedno spoločné, ide o pôžičky bez registra. Vybavenie trvá v mnohých prípadoch menej ako 24 hodín, nenahliada sa do registra dlžníkov a 90% pôžičiek je schválených. Tieto čísla potvrdzujú rozdiel medzi bankovými a nebankovými pôžičkami. Veľmi dobrou voľbou je aj rýchla SMS pôžička pre všetkých, ktorí potrebujú požičať od 25 do 250 eur. Doba splatnosti je 15 dní, pričom výška pôžičky závisí na tom, koľko pôžičiek ste u nich vyskúľali.

Rýchla SMS pôžička sa dá vybaviť do 10 minút pomocou online formulára z pohodlia Vášho domova. Je bez schôdzky a bez zbytočného papierovania. Rýchla pôžička od Providentu sa oplatí všetkým, ktorí majú zápis v registri dlžníkov. Provident ponúka pôžičky bez ručiteľa a môžete si u nich požičať od 100 do 1500 eur. Vybavenie trvá len niekoľko minút, ale musíte preukázať, že ste schopní splácať pôžičku. Pôžičky bez registra ihneď sú teda priamou konkurenciou bánk.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *