Pôžičky bez dokladovania

Pôžičky bez dokladovania príjmu ponúka veľké množstvo spoločností a bankových inštitúcií, preto sa najskôr podrobne oboznámte s väčším množstvom ponúk pre ich možnosť porovnania a najlepšieho rozhodnutia. Veľmi detailne si preštudujte zmluvné podmienky a výšku/spôsob sankcií v prípade nedodržania Vašich záväzkov. Ak si stým neviete poradiť sami, poradte sa radšej s odborníkom, alebo právnikom.

Pôžičky bez dokladovania príjmu sú dobre dostupné pre väčšinu ľudí a bývajú spravidla určené hlavne ženám na materskej dovolenke alebo nezamestnaným osobám. Ich typickým znakom je vysoká úroková sadzba vo výške niekoľko desiatok percent. Preto budte pri tomto type pôžičky obzvlášť obozretný a dbajte na pozorné preštudovanie zmluvy. Vyplatí sa Vám to a predídete tak zbytočným problémom.

Najjednoduchším spôsobom je požiadať o nebankovú pôžičku, ktorá je jednoduchým riešením pre klientov, ktorí nemôžu alebo nechcú oznamovať svoju mzdu alebo plat tretej osobe, teda inštitúcii, ktorá ponúka pôžičku. Dôvody môžu byť rôzne, zvyčajne ide o situáciu, keď klient nemá dostatočne veľké príjmy a nezískal by pôžičku v danej výške, ak by musel dokladovať svoj príjem. Druhou variantou je potom situácia, keď klient má dostatočné príjmy, ale nechce to oznámiť bankovej alebo nebankovej inštitúcii a tak využije vhodný nástroj v podobe nebankovej pôžičky bez potvrdenia príjmu.

Záujem o nebankový úver bez príjmu:

Svojou podstatou je nebankový úver bez dokladovania veľmi lákavou a zaujímavou možnosťou pre celé spektrum žiadateľov. Problém s nízkym platom totiž rieši čoraz viac ľudí a takáto pôžička si s ním hravo poradí. Vďaka veľkej flexibilite navyše môžete nebankové pôžičky bez dokladovania príjmu nastaviť priamo podľa vlastných potrieb a požiadaviek.

Výhody a nevýhody nebankovej pôžičky:

Prvou výhodou nebankovej pôžičky bez potvrdenia príjmu je jej podstata. Pri žiadosti nemusíte dokladovať svoju mzdu. K ďalším plusom tejto pôžičky potom bezpochyby patrí jej prístupnosť a rýchlosť vybavenia. Aj možnosti uzatvorenia po internete alebo telefóne iste mnoho žiadateľov ocení. K určitým negatívam patrí poistenie rizika, pretože inštitúcia nemá od žiadateľa potvrdenie o výške príjmu, tak musí znižovať riziko iným spôsobom.

Ak súrne potrebujete peniaze pozrite si ponuky na stránke pôžičky bez potvrdenia príjmu.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *