Najvýhodnejšia Flexipôžička od VÚB banky

V televízií už nejakú dobu beží reklamný spot na flexipôžičku od VÚB banky, v ktorom dvaja lepiči lepia po meste bilbordy. Vtipný okamih nastal pri lepení jedného bilbordu, keď si jednotlivé časti slova zamenili. Na bilborde teda stálo: S flexipôžičkou sú splátky viditeľne „Léma“. Lepiči sa museli vrátiť a prelepiť slovo „léma“ na „malé“ a presne také sú splátky pôžičky od VÚB banky.

Flexipôžička od VÚB banky

Táto kampaň je natoľko úspešná, že sa vďaka nej mnoho ľudí rozhodlo práve pre flexipôžičku od VÚB banky. Úver je vhodný pre ľudí, ktorí nemajú záznam v žiadnom registri dlžníkov a popritom majú aj pravidelný mesačný príjem.

Flexipôžička je teda najobľúbenejší úverový produkt od VÚB banky. Pre vybavenie pôžičky stačí navštíviť pobočku banky s dvoma dokladmi totožnosti. Svoj príjem nemusíte dokladovať a výhodou je aj to, že až do výšky 13 300 € nepotrebujete ručiteľa. Úver sa spláca mesačnými splátkami, ktoré si môžete na určité obdobie aj odložiť či preložiť dobu lehoty splácania. Taktiež môžete požiadať banku o mimoriadnu splátku. Doba splatnosti sa môže vyšplhať až na maximálnych 120 mesiacov. Výška pôžičky siaha až do 24 900 € (750 137,40 Sk).

Ďalšie výhody flexipôžičky:

  • zvýhodnené úrokové sadzby
  • začiatok splácania môžete odložiť až o 3 mesiace
  • možné poistenie úveru
  • bez ručiteľa
  • rýchle vybavenie a čerpanie do 24 hodín
5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *