Rýchle online pôžičky od SmsCredits

Moderná doba nám vďaka možnostiam internetu priniesla možnosť požičiavať si cez internet a presne takýto druh pôžičky ponúka spoločnosť Smscredits, ktorá na našom trhu poskytuje malé krátkodobé pôžičky do 250€ cez internet. Výhodou tejto pôžičky je aj to že ju môžete získať aj cez sms. Ďalšou výhodou tejto pôžičky je rýchlosť vybavenia a získania peňazí, ktoré môžete získať už do niekoľkých hodín od podania žiadosti. Smscredits pôžičky sú vhodné na financovanie menších výdajov pred výplatou.

Pôžička od SMScredits

Cez pôžičky od Smscredits sa najčastejšie nakupujú domáce spotrebiče, ktoré sa nečakane pokazili, darčeky na vianoce či narodeniny, peniaze sa však využívajú aj na zábavu a iné menej plánované výdaje. Tieto krátkodobé pôžičky sa poskytujú bezúčelovo a tak môžete peniaze použiť na ľubovoľný účel. Sms pôžičky do 10 minút sú vhodné pre študentov, dôchodcov, mamičky na materskej dovolenke, zamestnaných ľudí, ale aj pre ľudí, ktorí nevedia alebo nemôžu dokladovať svoj príjem.

  • pre všetkých občanov SR nad 18 rokov
  • bez ručenia a rôznych záloh
  • pôžička bez dokladovania príjmu
  • bez skúmania registra
  • rýchla pôžička od 20 do 250 eur
  • splatnosť pôžičky je 15 dní (za ďalšie poplatky sa dá predlžiť až na 3 mesiace)
  • peniaze do 24 hodín

Viac informácii o rýchlej pôžičke od SmsCredits získate na stránke smscredits.sk.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *