Online pôžičky od Providentu (do 24 hodín)

Spoločnosť Provident je jedna z najväčších a najznámejších nebankových spoločností na Slovensku. Provident pôžičky môžete poznať aj z televíznych reklám. Veľkou výhodou tejto spoločnosti je to, že pôžičku môžete získať už do niekoľkých hodín od podania žiadosti cez internet alebo telefón. Stačí jednoducho vyplniť krátku žiadosť a následne Vás kontaktuje finančný agent spoločnosti Provident a ten Vás oboznámi z ďalšími informáciami o pôžičke. Po peniaze si nemusíte nikam chodiť, peniaze Vám domov doručí práve spomínaný finančný agent spoločnosti Provident.

Rýchla pôžička od Providentu

Požičanie peňazí je teda rýchle a jednoduché. Získané peniaze môžete použiť na akýkoľvek účel, nemusíte nič dokladovať. Vopred viete koľko a ako často budete splácať. Pôžičky od spoločnosti Provident sú preverené tisíckami klientov z celého Slovenska, a tak sa nemusíte ničoho obávať.

  • bezúčelová pôžička – môžete ju použiť na čokoľvek
  • bez skrytých poplatkov
  • bez ručiteľa
  • získate ju do niekoľkých hodín
  • rýchla pôžička od 140 do 1500 eur
  • produkt overený tisíckami slovákov

500 € na 45 týždňov (315 dní) za 13,91 € týždenne
(Celkovo zaplatíte 625,74€, teda o 125,75€ viac ako ste si požičali, RPMN: 69,49 %)

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *