Rýchle a dostupné pôžičky od mBank

Online pôžičky cez internet patria v dnešnej dobe medzi najvyhľadávanejšie úverové produkty na našom trhu a presne takéto pôžičky ponúka internetová banka mBank. Už z názvu je jasné, že tieto pôžičky môžete vybaviť priamo cez internet, a tak nemusíte nikam chodiť. Schválenie pôžičky sa dozviete už pár minút po podaní žiadosti o mBank pôžičku. A Práve preto sa tento typ pôžičky zvykne nazývať rýchla mBank pôžička. Túto pôžičku vybavíte jednoducho bez ručiteľa a peniaze môžete použiť podľa vlastného uváženia.

Pôžička od mBank

mPôžička Plus od mBank

Hotovostný úver mPôžička Plus od 350 do 20 000 eur môžete použiť na štúdium, nakupovanie, prestavby, elektroniku, dovolenku alebo na čokoľvek iné, je to totiž bezúčelová pôžička bez ručiteľa. K výhodám tejto mBank pôžičky patrí aj to, že môžete nastaviť automatickú splátku pôžičky, a tak sa nemusíte obávať omeškania platby a prípadných sankcií. Splatnosť mPôžičky si môžete rozložiť na 12 až 60 mesiacov.

  • Predčasné splatenie pôžičky zadarmo
  • Môžete si vybrať presný dátum splátky
  • Bez skrytých poplatkov
  • Bez ručiteľa
  • Výborný a kompletný prehľad o pôžičke cez Internet Banking

Kto môže získať mPôžičku Plus?

Pôžičku od mBank môžu získať všetky osoby s trvalým pobytom na Slovensku, ktoré majú v čase podania žiadosti 18 až 65 rokov a minimálny čistý mesačný príjem 350 eur zo zamestnania. mPôžička Plus je teda pôžička pre zamestnaných ľudí.

Viac informácii o mPôžičke Plus získate na tejto adrese.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *