Hypotekárne úvery a online hypotéky od mBank

Online hypotéky cez internet dnes patria k veľmi vyhľadávaným finančným produktom na slovenskom trhu a práve hypotéky cez internet ponúka moderná banka mBank. Už názov jasne hovorí, že tieto hypotéky sa dajú získať priamo cez internet, nemusíte teda nikam cestovať a tým pádom ušetríte čas a námahu. Schválenie pôžičky sa dozviete už pár minút po podaní žiadosti o mBank pôžičku. A Práve preto sa tento typ pôžičky zvykne nazývať rýchla mBank pôžička. Túto pôžičku vybavíte jednoducho bez ručiteľa a peniaze môžete použiť podľa vlastného uváženia.

Hypotéka od mBank

mHypotéka od mBank

Výhodná online hypotéka alebo spotrebný úver na bývanie od 7000 €, ktorú môžete použiť na kúpu nehnuteľnosti, na refinancovanie nevýhodnej hypotéky alebo ako klasický bezúčelový úver. Maximálna výška hypotéky závisí od schopnosti splácať a od hodnoty zastavenej nehnuteľnosti. Splatnosť mHypotéky sa pohybuje od 2 do 40 rokov.

  • Posúdenie žiadosti a poskytnutie úveru za 0 €
  • možnosť fixácie úrokov na 5 rokov
  • Výborný prehľad o stave a splátkach hypotéky cez Internet Banking

Podmienky získania mHypotéky

Hypotéka je dostupná pre všetkých občanov s trvalým pobytom na území SR od 18 do 65 rokov, ktorí preukážu schopnosť splácať úver s pravidelného mesačného príjmu. mHypotéku môžete čerpať aj bezúčelovo a v tom prípade nemusíte preukazovať ako ste získanie finančné prostriedky vynaložili. Zabezpečená nehnuteľnosť sa musí nachádzať na území Slovenskej republiky.

Poistenie mHypotéky

V prípade, že plánujete čerpať akýkoľvek úver určite odporúčame poistenie sa pre prípad neschopnosti splácať úver v dôsledku straty života, straty zamestnania, úrazu, prípadne choroby. Práve poistenie vám totiž zabezpečí splatenie hypotéky vo výnimočných a neočakávaných situáciách.

Viac informácii o mHypotéke získate na tejto adrese.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *