Výhodné pôžičky a úvery od Slovenskej sporiteľne

Potrebujete rýchlo nejaké peniaze na nečakané výdaje, dovolenku, nábytok alebo niečo iné? Vyskúšajte výhodné pôžičky a úvery na čokoľvek od Slovenskej sporiteľne. Najväčšia slovenská banka v rámci svojich finančných služieb ponúka pôžičky pre fyzické osoby, podnikateľov ale aj právnické osoby. Využiť môžete výhodné účelové ale aj bezúčelové úveryPôžičky od Slovenskej sporiteľne sú veľmi žiadané a úver často získate už do niekoľkých hodín od podania žiadosti.

Pôžička od Slovenskej sporiteľne

Spotrebný úver na čokoľvek

Bezúčelový úver od 300 do 24 000 €, ktorý môžete využiť napríklad na modernizáciu bytu, nové auto, nový televízor, pračku, exotickú dovolenku alebo čokoľvek iné, keďže účel úveru nedokladujete. Spotrebný úver alebo pôžičku na čokoľvek môžete čerpať bez ručiteľa alebo zabezpečenia. Splátku úveru si môžete nastaviť podľa vašich možností a rozdeliť na 1 až 10 rokov.

Spotrebný úver na čokoľvek pre vysokoškolákov

Pôžička od 1000 do 8500€ pre študentov denného štúdia od 18 do 26 rokov s trvalým pobytom na území SR. Táto bezúčelová pôžička je vhodná na financovanie štúdia v zahraničí ale aj na Slovensku, úhradu výdavkov na ubytovanie alebo kúpu notebooku. Splatnosť pôžičky od Slovenskej sporiteľne sa pohybuje od 1 až po 10 rokov.

Úver na auto od Slovenskej sporiteľne

Slovenská sporiteľňa ponúka bezúčelový spotrebný úver, ktorý môžete využiť napríklad na kúpu nového alebo ojazdeného auta od 300 do 24000 eur bez ručiteľa alebo iného zabezpečenia. Úver alebo pôžička na auto má dobu splatnosti od 1 do 10 rokov s možnosťou predčasného splatenia úveru. Spotrebný úver na auto získate už do 24 hodín.

Viac informácií o úveroch od Slovenskej sporiteľne získate na tejto adrese.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *