Dostupné pôžičky od Poštovej banky

Výhodné a dostupné pôžičky ponúka na Slovensku mnoho bánk a jednou z nich ja aj Poštová banka, ktorá v rámci svojich úverových produktov ponúka mnoho typov pôžičiek pre každého. V poštovej banke si pôžičku môže vybaviť prakticky každý, na vybavenie pôžičky totiž často postačuje len občiansky preukaza jeden doklad na preukázanie trvalého pobytu (faktúra za elektrinu, plyn alebo mobil). Pôžičku od Poštovej banky teda získate rýchlo a dokonca aj bez ručiteľa.

Pôžička na pošte od Poštovej banky

Dostupná pôžička od Poštovej banky

Bezúčelová pôžička od 400 do 7000€ od Poštovej banky, ktorú môžete získať bez ručiteľa a bez poplatku za poskytnutie pôžičky. Najväčšia výhoda však spočíva v tom, že dostupnú pôžičku získate aj bez potvrdenia o príjme (platí pre osoby pracujúce na Slovensku).

Dostupná pôžička je určená pre ľudí od 18 do 70 rokov, ktorí sú zamestnaní dlhšie ako 3 mesiace, ale aj pre dôchodcov do 70 rokov so starobným, výsluhovým alebo invalidným dôchodkom. Na vybavenie pôžičky vám stačí občiansky preukaz a doklad, ktorý preukazuje Váš trvalý pobyt. Splátky pri tejto dostupnej pôžičky od PB si môžete rozdeliť na 2 až 6 rokov, pričom minimálna mesačná splátka môže byť už od 13 eur.

Lepšia splátka – pôžička na refinancovanie úverov

Nevyhovuje Vám výška úrokov alebo splátok u súčasného úveru v inej banke alebo nebankovej spoločnosti? Ak áno, tak si môžete Váš úver presunúť od Poštovej banky, ktorá Vám ponúkne lepšie podmienky a úver vo výške od 3500 do 17 000 eur. Pomocou finančného produktu lepšia splátka od Poštovej banky si môžete zjednotiť viacero úverov do jedného a ušetriť na poplatkoch za viaceré úverové účty a samozrejme znížiť mesačnú splátku. Pomocou tohto úveru si môžete splátky odložiť až o 6 mesiacov.

Bezúčelová pôžička lepšia splátka je dostupná pre osoby od 18 do 62 rokov s trvalým pobytom na území SR zamestnaných minimálne 6 mesiacov ale aj podnikateľov a dôchodcov. Na vybavenie pôžičky Vám aj v tomto prípade postačuje občiansky preukaz a doklad o vašej aktuálnej adrese.

Šikovná rezerva – rýchla pôžička na čokoľvek

Jednoduchá a rýchla pôžička 400 eur so splatnosťou 11 mesiacov a splátkou 43 eur mesačne. A to všetko bez potvrdení a dokladovania príjmu. Pôžička šikovná rezerva je dostupná pre všetky zamestnané osoby od 18 do 70 rokov.

Rýchlu pôžičku od Poštovej banky získate cez jednoduchý formulár, ktorý získate na každej pošte. Túto žiadosť následne hodíte do priloženej poštovej obálky a vhodíte do poštovej schránky. Poštovné v tomto prípade hradí banka.

Pôžička na bývanie od Poštovej banky

Úver na rekonštrukciu bytu, domu alebo čokoľvek iné od 3500 do 20 000 eur so splatnosťou 3 až 10 rokov a minimálnou mesačnou splátkou od 53€. Výhodná pôžička na bývanie s atraktívnym úrokom je zároveň dostupná bez ručiteľa a bez založenia nehnuteľnosti. Pri tejto pôžičke si dokonca môžete vybaviť odklad splátok až na 6 mesiacov.

Viac informácii o pôžičkách od Poštovej banky získate na tejto adrese.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Jedna odpoveď

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *