Dostupná hypotéka od Poštovej banky

Chystáte sa kúpiť, postaviť, rekonštruovať alebo modernizovať nehnuteľnosť, ale nemáte dostatok peňazí? Ak je Vaša odpoveď áno, tak určite vyskúšajte úverový produkt hypotéka na bývanie od Poštovej banky, pomocou ktorej získate peniaze určené na rodinný dom alebo byt. Dostupný účelový hypotékárny úver od PB je úver zabezpečený nehnuteľnosťou, ktorá sa nachádza na území SR. Tento úver môžete získať už do 48 hodín od podania žiadosti na ktorejkoľvek pobočke Poštovej banky.

Pôžička na pošte od Poštovej banky

Praktická hypotéka od Poštovej banky

Hypotekárny úver od 10 000 eur do 200 000 eur so splatnosťou 10 až 30 rokov, ktorý je určený na kúpu nehnuteľnosti, na splatenie iného úveru z inej banky alebo nebankovej spoločnosti. Túto praktickú hypotéku môžete využiť aj na čokoľvek iné, ale iba 20% z celkovej sumy hypotéky.

K ďalším výhodám patrí zníženie splátok o 30% až na dobu 18 mesiacov a možnosť bezplatného odkladu splátok o 6 mesiacov. Klienti, ktorý si k hypotéke vybavia životné poistenie môžu získať zvýhodnenú úrokovú sadzbu.

Praktická hypotéka je dostupná pre ľudí vo veku 18 až 60 rokov s trvalým pobytom na území SR a preukázateľným príjmom zo zamestnania, podnikania alebo z dôchodku.

Viac informácii o hypotéke od Poštovej banky získate na tejto adrese.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *