Najlepšie hypotéky od Tatra banky

Takmer každý kto chce dnes bývať vo svojom potrebuje hypotéku na bývanie presne tento problém riešia hypotéky od Tatra banky. V ponuke hypotekárnych úverov od Tatra banky môžete nájsť účelovú hypotéku, americkú bezúčelovú hypotéku, ale aj hypotéku pre mladých a hypotéku bez dokladovania príjmu. Pri niektorých hypotékach TB je možné získať úver až na 100% hodnoty nehnuteľnosti, tzv. 100% hypotéka. Úroková sadzba pre hypotéky Tatra banky sa pohybuje už od 4,45% p.a. a to ju radí k najvýhodnejším hypotékam na našom trhu.

Hypotéka od Tatra banky

Hypotéka TB – Tatrabanka Hypotéka

Účelová hypotéka s výhodným úrokom, ktorá slúži na kúpu bývania a poskytuje sa od 10 000 eur až do 100% hodnoty zastavenej nehnuteľnosti. Pre klientov Tatra banky je táto hypotéka dostupná aj bez dokladovania príjmu, musia však na účet v TB poukazovať svoju mzdu minimálne 1 rok. Hypotéka od Tatrabanky sa dá expresne čerpať už do 24 hodín od podania žiadosti o hypotéku.

Hypotéka so štátnym príspevkom pre mladých

Výhodná hypotéka so zníženou úrokovou sadzbou o 3% pre mladých ľudí vo veku 18 až 35 rokov. Vďaka zníženiu hypotéky o štátny príspevok sa dá hypotéka čerpať s úrokovou sadzbou už od 1,45 % p.a.a zároveň ju môžete čerpať prakticky ihneď, už do 24 hodín. Medzi výhody patrí aj odklad splátok alebo mimoriadne splátky bez poplatku. Táto hypotéku môžete použiť na kúpu, rekonštrukciu ale aj výstavbu vlastného bývania. Pre získanie tejto hypotéky musí byť Váš príjem do 1 102,40€ (platí pre rok 2012).

Hypotéka bez dokladovania príjmu

Hypotekárny úver do 50% hodnoty zabezpečenia, maximálne do 170 000 eur s lehotou splatnosti do 30 rokov. Hypotéka je dostupná pre všetky osoby s trvalým pobytom na území SR. Pri tejto hypotéke môžete využiť tzv. zrýchlené splácanie a tým pádom splatiť hypotéku oveľa skôr a zároveň ušetriť. Túto hypotéku získate aj keď bez dokladovania výšky príjmu.

Americká hypotéka – bezúčelová hypotéka

Hypotekárny úver až do 80% hodnoty nehnuteľnosti, ktorý môžete použiť na čokoľvek. Môžete ním teda financovať kúpu auta, nábytku, elektroniky ale aj dovolenku. Táto hypotéka je dostupná pre osoby pravidelným príjmom staršie ako 18 rokov a trvalým pobytom na území SR. Splátky americkej hypotéky si môžete rozložiť na 1 až 20 rokov.

Americká hypotéka bez dokladovania príjmu

Bezúčelový úver do 50% hodnoty založenej nehnuteľnosti, ktorý získate bez dokazovania príjmu a bez dokladovania účelu na čo získané peniaze použijete. Americkú hypotéku bez dokladovania príjmu je možné získať už do 24 hodín. Lehota splatnosti sa pri tejto hypotéke pohybuje až do 20 rokov.

Viac informácii o hypotékach od Tatra banky získate na tejto adrese.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *