Hypotekárne úvery od Prima banky

Ak v dnešnej dobe plánujete kúpiť, postaviť alebo modernizovať rodinný dom alebo byt, tak takmer určite potrebujete hypotekárny úver. A práve úvery na bývanie ponúka Prima Banka. Najznámejšie úverové produkty od Prima Banky sú Optim hypotéku pre mladých a Optim úver na bývanie. Vybavenie hypotéky od Prima Banky je naozaj rýchle, často už do 24 hodín, a preto sa ich hypotéka zvykne nazývať rýchla hypotéka. Výhodou pri týchto hypotékach je to, že na preukázanie účelu úveru Prima Banka poskytuje obdobie 6 mesiacov.

Hypotéka od Prima banky

Optim úver na bývanie

Ideálny hypotekárny úver na zabezpečenie nového domu, bytu ale aj pozemku. Optim úver na bývanie môžete získať až do 100% hodnoty nehnuteľnosti. Časť úveru môžete využiť bezúčelovo, teda bez dokladovania účelu. Hypotéku Optim úver získate aj bez znaleckého posudku a bez dokladovania príjmu. Ručiť môžete nehnuteľnosťou vo výstavbe, ale aj kupovanou nehnuteľnosťou. Splatnosť úveru sa pohybuje od 11 do 30 rokov. Úroková sadzba pri úvere od Prima Banky začína už od 4,79% ročne.

Hypotéku od Prima Banky môžete využiť aj na:

  • výstavbu alebo rekonštrukciu nehnuteľnosti
  • nový nábytok a zariadenie domácnosti
  • údržbu nehnuteľnosti
  • splatenie iných hypotekárnych alebo spotrebných úverov, lízingu

Optim hypoúver pre mladých

Hypotéka pre mladých ľudí vo veku od 18 do 35 rokov, ktorá vďaka príspevku od štátu ponúka zvýhodnený úver o 3%, úver je teda počas prvých 5 rokov splácania o 3% nižší. Hypotéku pre mladých môžete využiť na kúpu bytu alebo domu, ale aj na rekonštrukciu alebo výstavbu nehnuteľnosti. Výhodou tohto úveru je aj možnosť odkladu alebo zníženia splátok (napr. pri narodení dieťaťa). Doba splatnosti úveru sa pohybuje od 4 po 30 rokov a čerpať ho môžete už do 24 hodín od podania žiadosti.

Viac informácii o úveroch a hypotékach Prima Banky získate na tejto adrese.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *