Expresné pôžičky a úvery od OTP banky

Bankové pôžičky od OTP banky vám pomôžu splniť Vaše sny. OTP Banka totiž ponúka veľmi široké spektrum účelových a bezúčelových pôžičiek a úverov. Medzi najobľúbenejšie úvery OTP Banky patrí úver na rekonštrukciu, rýchly spotrebný úver, ručiteľský úver, študentský úver a úver na auto. Všetky tieto úvery môžete získať už do 48 hodín od podania žiadosti na ktorejkoľvek pobočke banky. Väčšinu OTP úverov získate na čokoľvek a bez ručiteľa.

Pôžička od OTP banky

otp Ideal úver na rekonštrukciu

Výhodný bezúčelový úver do 20 000 eur na rekonštrukciu bývania bez založenia nehnuteľnosti. OTP Ideál úver je dostupný už do 24 hodín a dokonca aj bez dokladovania príjmu. Splátky toho úveru si môžete rozdeliť na 1 až 7 rokov.

otp Rýchly spotrebný úver – expres úver

Rýchly a dostupný spotrebný úver do 20 000 € na čokoľvek, čo budete chcieť. Za získané peniaze si môžete kúpiť nábytok, elektroniku, dovolenku alebo nové auto, jednoducho si môžete splniť svoje sny. OTP expres úver je dostupný bez ručiteľa a bez dokladovania príjmu. Veľkou výhodou pri tomto úvere je expresne rýchle spracovanie, pôžičku tak získate už do niekoľkých hodín od podania žiadosti.

otp Ručiteľský spotrebný úver

Spotrebný úver s ručiteľom do 15 000 eur, ktorý môžete použiť na čokoľvek, nemusíte teda dokladať žiadne potvrdenia ani bločky. Tento otp úver môžete získať už do 48 hodín od podania žiadosti. Vďaka zabezpečeniu ručiteľom získate výhodnejšiu úrokovú sadzbu ako pri úvere bez zabezepečenia.

Spotrebný úver zabezpečený finančným majetkom

Bezúčelová pôžička zabezepčená finančným majetkom, ktorá sa poskytuje až do 90% hodnoty finančného majetku. Úver od OTP Banky je dostupný už do 24 hodín a dokonca aj bez dokladovania príjmu. Získanú hotovosť môžete použiť na ľubovoľný tovar alebo služby.

otp Študentský úver

Pôžička pre študentov do 6700 eur je určená na financovanie vysokoškolského štúdia. Môžete ju využiť napríklad na nákup kníh, na zaplatenie internátu alebo podnájmu, na kúpu notebooku, štúdium v zahraničí alebo na čokoľvek iné. Študentský otp úver je dostupný expresne rýchlo – už do 48 hodín a samozrejme ho môžete vybaviť aj bez dokladovania príjmu.

otp AUTO úver

Účelová pôžička na auto bez dokladovania príjmu. Pre získanie pôžičky potrebujete mať minimálne 20% hodnoty auta. OTP úver na auto získate už do 48 hodín od podania žiadosti o úver pri garantovanom úroku 7,10%. Splátky úveru si môžete rozložiť až na 84 mesiacov.

Viac informácii o pôžičkách a úveroch od OTP banky získate na tejto adrese.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *