Výhodné hypotéky od OTP banky (do 48 hodín)

Hľadáte hypotekárny úver na bývanie, ale neviete si vybrať? Vyskúšajte úvery od OTP Banky. V ponuke OTP Banky sa nachádza hypotéka na bývanie, hypotéka na splatenie úverov, bezúčelová americká hypotéka a hypotéka pre mladých. Vybrať si teda môže skutočne každý. Všetky úvery sú zabezpečené nehnuteľnosťou, a teda sú pomerne dostupné a môžete ich vybaviť už do 2 dní. Hypotéky od OTP bankysú zároveň výhodné a získate ich aj bez dokladovania príjmu.

Hypotéka od OTP banky

otp HYPO úver

Najlepší úver OTP Banky na kúpu nehnuteľnosti s maximálnou výškou úveru až do 90% hodnoty založenej nehnuteľnosti. Až 30% úveru môžte použiť na čokoľvek, teda bez dokladovania blokov a faktúr. OTP hypotéku môžte získať expresne, teda už do 48 hodín. Hypo úver od OTP Banky môžete dostať aj bez dokladovania príjmu. Spôsob a výšku splácania hypotéky si môžete zvoliť sami, podľa svojich možností.

otp KONSOLIDAČNÝ úver

Hypotéka na splatenie úverov od inej banky alebo nebankovej spoločnosti, ktorá slúži na prefinancovanie starých úverov s cieľom získať lepšie úroky, nižšie splátky a dlhšiu splatnosť úveru. Konsolidačný OTP úver je dostupný do 48 hodín a dokonca aj bez dokladovania príjmu. Pre vybavenie OTP úveru na refinancovanie stačí predložiť aktuálny list vlastníctva.

otp EASY úver

Bezúčelová hypotéka do 45% hodnoty založenej nehnuteľnosti bez dokladovania príjmu. OTP Easy úver môžete využiť na čokoľvek, teda bez dokladovania účelu. Tento úver v OTP Banke vybavíte aj expresne, teda do 2 dní od podania žiadosti na pobočke banky. Pri voľbe úveru si môžete nastaviť fixnú úrokovú sadzbu na 1 až 10 rokov a splátky rozdeliť až na 30 rokov.

otp AMERICKÁ hypotéka

Hypotekárny úver do 80% hodnoty zakladanej nehnuteľnosti, ktorý môžete získať už do 48 hodín od podania žiadosti o úver v OTP Banke. Americká hypotéka od OTP je založená nehnuteľnosťou a získané peniaze tak čerpáte ako bezúčelový úver, takže ich môžete použiť na čokoľvek, bez bločkov a potvrdení.

Hypotekárny úver pre mladých

Účelová hypotéka na bývanie pre mladých ľudí od 18 do 35 rokov. Pri tejto hypotéke získate úver do 90% hodnoty nehnuteľnosti a s výhodnou úrokovou sadzbou zníženou o štátny príspevok vo výške 3% počas 5 rokov od začiatku čerpania úveru.

Viac informácii o hypotékach a úveroch od OTP Banky získate na tejto adrese.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *