Hypotékárne úvery od Unicredit Bank

Každý má nejakú vlastnú predstavu o svojom budúcom bývaní. Ale ako túto predstavu zrealizovať? Vyskúšajte hypoúvery od UniCredit Bank, pomocou ktorých sa Vaše sny stanú skutočnosťou. Hypotekárny úver od UniCredit získate už do 48 hodín od podania žiadosti bez poplatku za spracovanie úveru. Hypotéky od UniCredit poskytujú výhodné úroky a zároveň sa dokážu prispôsobiť Vašim finančným potrebám a možnostiam. K hypotéke si môžete vybaviť aj poistenie schopnosti splácať úver pre prípad smrti, úrazu, práceneschopnosti alebo straty zamestnania.

Hypotéka od UniCredit bank

Hypoúver Invest

Investičný hypotekárny úver od 3300 do 270 000 eur na kúpu, stavbu, údržbu, rekonštrukciu bytu, domu alebo chalupy. Hypoúver Ivest od UniCredit Bank je dostupný pre ľudí vo veku 18 až 65 rokov s trvalým alebo prechodným pobytom na území SR s čistým mesačným príjmom minimálne 280 eur. Hypotéka Invest sa dá čerpať aj nad 70% hodnoty nehnuteľnosti a zabezpečiť ju môžete dokonca aj rozostavanou nehnuteľnosťou.

Hypoúver Klasik

Klasická hypotéka do 70% (prípadne až do 100%) hodnoty založenej nehnuteľnosti na nadobudnutie, údržbu, výstavbu nehnuteľnosti alebo na splatenie iného hypotekárneho úveru. Splátky hypotekárneho úver klasik si môžete rozdeliť na 4 až 30 rokov.

Hypoúver pre mladých

Hypotekárny úver pre mladých ľudí vo veku 18 až 35 rokov poskytovaný so zvýhodneným úrokom o 3% na prvých 5 rokov splácania úveru. Maximálna výška úveru je v tomto prípade do 70% hodnoty nehnuteľnosti na bývanie. Príjem žiadateľa o úver zároveň nesmie prekročiť 1,3 násobok priemernej mesačnej hrubej mzdy zamestnanca v NH SR (pre rok 2012 1102,40€), v prípade manželov je to 2,6 násobok.

Free hypoúver

Bezúčelový úver, resp. americká hypotéka zabezpečená záložným právom k nehnuteľnosti. Získané peniaze môžete použiť na čokoľvek, bez dokladovania účelu. Maximálna výška free hypoúveru sa pohybuje do 70% hodnoty nehnuteľnosti a splatiť ho môžete za 1 až 20 rokov. Free hypoúver od UniCredit Bankje dostupný pre ľudí vo veku 18 až 65 rokov s mesačným príjmom nad 280eur a trvalým alebo prechodným pobytom na Slovensku.

Hypoúver na partnerské novostavby

Hypotéka na kúpu bytu alebo domu vo výstavbe. Tento hypoúver je ponúkaný v spolupráci s konkrétnymi developermi, ktorých nájdete na tejto stránke.

Viac informácií o hypotékach UniCredit Bank nájdete na tejto adrese.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *