Rýchle a dostupné sms pôžičky

Fínska pôžička, SMS pôžička, rýchla pôžička… s týmito pojmami sa v posledných dňoch roztrhlo vrece. Medzi všetky by sa dalo vložiť znamienko rovnosti pretože znamenajú to isté. Najvýstižnejší je ale názov Ferratum SMS pôžičky. Pojem SMS pôžička je asi jasný. Ide o úver, o ktorý môžete požiadať tým najjednoduchším spôsobom, aký vôbec existuje. Teda poslaním jedinej SMS správy. Slovo Ferratum je potom názov nebankovej inštitúcie, ktorá túto pôžičku ponúka. 

Názov je teda jasný. Pozrime sa teda, čo sa pod ním skrýva. Jedná sa o krátkodobú pôžičku v rozmedzí medzi 25 eurami a 250 eurami. Pojem krátkodobá znamená 15 dní. Áno čítate správne. Naozaj iba pätnásť dní. Pre niekoho málo, pre niekoho dosť.

Táto sms pôžička do 10 min je určená pre tých, ktorí potrebujú vyplniť dieru v rodinnom rozpočte pár dní pred výplatou a nechce sa im chodiť prosiť k susedovi alebo k rodinným príslušníkom. Každý sa čas od času do podobnej situácie dostane. Peniaze mu proste do výplaty nevystačia. Mali ste tento mesiac príliš vysoké nečakané výdavky? Dieťa potrebuje peniaze na školskú exkurziu? Alebo pomôcky na krúžok? A výplata bude až za týždeň? Skúste teda pôžičku od Ferratum. Za dva týždne peniaze vrátite a máte po starostiach.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *