Pôžičky na vyplatenie exekucie

Klope Vám exekútor na dvere a Vy nemáte peniaze aby ste ho odohnali? To môže vyriešiť pôžička na exekúciu. Tieto úvery nie sú tak populárne a v bankových sektoroch ich nájdete zriedkavo. Ponúkajú ich najmä nebankové spoločnosti. Možno sa to zdá nedôveryhodne, ale ak si nájdete dobrú nebankovú spoločnosť, ktorá Vám ponúkne pôžičky s nízkym úrokom, je to vždy lepšie ako keď Vám dýcha na krk exekútor. Takto vyriešite svoj vážny problém na čas a môžete si vytvoriť harmonogram splácania pôžičky.

Pôžičky na exekúciu patria medzi extrémne rýchle pôžičky. Získať peniaze môžete už do 24 hodín alebo do pár dni. Väčšinou za vás nebankové spoločnosti vybavia aj formality a Vy si tak svoju strechu nad hlavou uchránite pred exekútorom. Exekúcia bude týmto zastavená, no Vy sa musíte zaoberať splatením pôžičky. Odporúča sa splatiť pôžičku včas, aby nevznikla ďalšia exekúcia. V nebankovom sektore pôžičky s nízkym úrokom veľmi nenájdete. Väčšinou si spoločnosti účtujú dosť vysoké úroky, čo je veľká nevýhoda týchto pôžičiek. Ale zase na opačnej strane, radšej s pôžičkou ako bez strechy nad hlavou.

Vybavenie pôžičky na exekúciu

Nebankové spoločnosti si vyžadujú väčšinou len doklad totožnosti. Niektoré potrebujú aj ručenie napr. vašou nehnuteľnosťou. Podpísaním zmluvy sa zaväzujete riadne splácať pôžičku a Váš veriteľ zase vybaviť celú exekúciu aj so všetkými náležitosťami. Tieto pôžičky nepatria medzi pôžičky bez dokladovania príjmu, pretože spoločnosti potrebujú záruku splatenia. Taktiež sa dajú vybaviť ako pôžičky online, čo môže pomôcť Vášmu pohodliu.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *