Tesco pôžička bez ručiteľa

Tesco pôžička je veľmi zaujímavým úverovým produktom, ktorý v súčasnosti dobýja náš trh. Ide o jedinečnú možnosť, ako veľmi ľahko získať peniaze, bez zbytočných poplatkov. Tesco pôžičku si môžete vybaviť jednoducho už počas nákupu v tomto hypermarkete a nemusíte tak strácať čas čakaním v banke či zložito hľadať overené nebankové inštitúcie.

Tesco pôžička

Špecifikácie Tesco pôžičky

Hlavnou výhodou Tesco pôžičky je to, že je bez poplatkov za spracovanie i za predčasné splatenie. Týmto sa spločnosť snaží vychádzať maximálne v ústrety záujemcom o pôžičku aj osobám, ktoré chcú pôžičku splatiť skôr, ako bolo pôvodne dohodnuté. Tesco pôžičku možete získať od 1000 do 16000 eur. Ide naozaj o dobrý produkt, najmä vďaka tomu, že sú jeho rozpätie a možnosti naozaj veľké. Peniaze sú posielané do dvoch dní od schválenia žiadosti priamo na účet žiadateľa. V možnostiach splácania sa ponúka varianta od 12 do 96 mesiacov a túto dobu si samozrejme volí žiadateľ podľa svojich možností.

Tesco pôžička si nevyžaduje ručiteľa a celú dobu splácania je garantovaná rovnaká výška splátok. Tým dáva Tesco pôžička istotu, bezpečnosť a ponúka svojim klientom hlavne stabilitu.

Bližšie informácie o hotovostnej Tesco pôžičke získate v každej predajni Tesco.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *