Rýchle pôžičky na OP (občiansky preukaz)

Pôžičky na OP (občiansky preukaz) sú špeciálnym druhom nebankovej pôžičky, ktorý sa vyznačuje veľmi ľahkou dostupnosťou a rýchlosťou. Podľa názvu produktu je jasné, že na získanie takejto pôžičky nebudete potrebovať prakticky nič viac než občiansky preukaz. Vďaka tomu ušetríte veľa času, ktorý by ste pri žiadosti o bankový úver strávili zháňaním dokladov, ktoré by dokazali vašu schopnosť splácať. Rýchlosť však nie je hlavným dôvodom, prečo ľudia vyhľadávajú pôžičky na občiansky preukaz. Predovšetkým je lákavé to, že nemusíte preukazovať žiaden trvalý príjem, nemusíte predložiť účel pôžičky a nebudete preverovaní ani v registroch dlžníkov. Vďaka tomu sa pôžička na OP stáva zrejme najľahšou dostupnou nebankovou pôžičkou.

Prečo práve pôžička na občiansky preukaz?

Ak ste sa dostali do finančných ťažkostí, objavili sa nečakané výdavky, stratili ste prácu alebo máte zápis v niektorom z bankových či nebankových registrov dlžníkov. No aj napriek tomu si myslíte, že by ste zvládli splácať pôžičku, ktorá by sa Vám pomohla dostať zo zlej situácie, v ktorej sa nachádzate – potom je pre Vás pôžička na OP ako stvorená. Môžu ju využiť všetci.

Zamestnanci s menšou mzdou ako požadované minimum pre bankový úver, nezamestnané osoby, študenti, dôchodcovia, ženy na materskej dovolenke alebo ktokoľvek iný. Pôžičky na občianky však so sebou prinášajú aj isté riziká. Predovšetkým je to vysoká úroková sadzba, ktorá môže zapríčiniť, že pôžičku nebudete schopní v budúcnosti splácať. Dajte si pozor aj na skryté poplatky a podobné nepríjemnosti.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *