Úvery a hypotéky od Tatrabanky

Tatra banka je momentálne 3. najväčšia a najefektívnejšia banka na Slovensku. Zachováva si každoročne pozíciu jedničky v mnohých oblastiach, čo potvrdzujú aj mnohé medzinárodné ocenenia. Táto banka je výnimočná aj tým, že pri vybavovaní pôžičky si nepotrpí na veľkom množstve dokladov. Stačí iba potvrdenie o príjme a preukázanie účelu pôžičky. Ďalšie informácie si  banka zistí sama. Tatra banka ponúka aj zaujimavé pôžičky pre podnikateľov a živnostníkov, ale aj pre obyčajných ľudí, mladých ľudí, dôchodcov, či zamestnaných, ktorí majú menšie problémy s financiami. Tatra banka ponúka aj úvery na bývanie.

Úver od Tatra banky

Bezúčelové úvery

Úver s maximálnou výškou až 25 000 €. Máte možnosť zvolenia si dňa splátky, určiť dĺžku splácania od 12 do 72 mesiacov a úver získate aj bez ručiteľa. Výsledok schvaľovania sa dozviete do 24 hodín. Nemusíte dokladovať účel. Počas celej doby sa mesačná splátka a úroková miera nemení. Pôžička je určená ľudom vo veku od 18 do 65 rokov, s trvalým pobytom na Slovensku a s pravidelným príjmom zo zamestnania.

Bezúčelový úverTB Garant

Pri tomto type úveru si okrem čerpania pôžičky zároveň aj sporíte. Počas celej doby sa vám uložené financie a investície zhodnocujú. Nemusíte dokladovať váš účel ani príjem. Úver môžete čerpať už v deň podania žiadosti. Taktiež si zvolíte deň a dobu splátky, nepotrebujete ručiteľa a úver možete kedykoľvek predčasne splatiť. Pôžička je určená klientom aj neklientom Tatrabanky s vekom od 18 rokov, s trvalým pobytom na Slovensku.

HypotékaTB

Úver s miminálnou hodnotou od 10 000 €. Maximálna hodnota úveru je 100 % založenej nehnuteľnosti s dobou splatnosti od 4 do 30 rokoch. Navyše zadarmo k úveru dostanete aj kreditnú kartu na 12 mesiacov a poistenie pôžičky. Výhodami úveru sú aj mimoriadne splátky bez poplatku, vybavenie a čerpanie z úveru do 24 hodín a navyše bez faktúr a bločkov. Pôžička je určená ľudom vo veku od 18 rokov, s trvalým pobytom na Slovensku a s pravidelným príjmom zo zamestnania.

HypotékaTB so štátnym príspevkom pre mladých

Výhodou je zníženie úroku o 3 % po dobu prvých piatich rokoch splácania. Navyše zadarmo k úveru dostanete aj kreditnú kartu na 12 mesiacov. Výhodami úveru sú aj mimoriadne splátky bez poplatku, vybavenie a čerpanie z úveru do 24 hodín a odklad splátok na istý čas. Výhodná je aj úroková sadzba – od 0,75 % p.a. Pôžička je určená ľudom vo veku od 18  do 35 rokov s hrubým príjmom maximálne do 975 €.

HypotékaTB bez dokladovania príjmu

V Tatrabanke si pôžičku môžete získať aj bez dokladovania príjmu. Na vybavenie úveru vám stačí doklad totožnosti a doklady k nehnuteľnosti. Výška úveru môže byť do 50 % celkovej sumy nehnuteľnosti a s maximálnou výškou 170 000 €. Výšku mesačnej splátky si môžete prispôsobiť vaším podmienkam a splácať môžete až 30 rokov. Pôžička je určená občanom s trvalým pobytom na území SR alebo občanom EÚ.

Americká hypotékaTB

S Tatrabankou môžete získať aj americkú hypotéku s maximálnou výškou do 10 000 € až do 80 % hodnoty založenej nehnuteľnosti a s dobou splácania do 20 rokov. Úrokové sadzby sú nízke, 4,05 % ročne pri dobe fixácie na 1 až 3 roky, 4,55 % pri dobe na 5 rokov a 5,25 % pri dobe na 10 rokov. Výhodami pôžičky sú mimoriadne splátky, lacnejšie ohodnotenie nehnuteľnosti a vybavenie do 24 hodín. Darček k pôžičke je aj kreditná karta na 12 mesiacov a poistenie úveru. Pôžička je určená občanom s trvalým pobytom na území SR, s vekom nad 18 rokov a s pravidelným príjmom od firmy sídliacej na Slovensku.

Americká hypotékaTB bez dokladovania príjmu

Nie je potreba žiadne predloženie o príjme. Stačí iba doklad o totožnosti a doklad k vašej nehnuteľnosti. Túto pôžičku dostanete do 50 % hodnoty zabezpečenia a s maximálnou výškou do 170 000 €. Dobrou výhodou úveru je, že banka nepotrebuje ani váš spôsob využitia peňazí. Výšku mesačnej splátky si môžete prispôsobiť vaším podmienkam a splácať môžete až 20 rokov. Pôžička je určená občanom s vekom od 18 rokov a s trvalým pobytom na území SR alebo občanom EÚ.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *