Pôžičky od Prima Banky

Dexia banka (Prima Banka) Slovensko a.s. funguje na slovenskom trhu od mája 2000. Akcionárom sa stala nadnárodná finančná skupina Dexia. Výnimočná je najmä v ponúkaní služieb pre obce a mestá. Ponúka široké spektrum komplexných služieb pre obyvateľstvo, mestá, dediny, obce, verejnoprospešné podniky, medzinárodné a domáce podniky.

Pôžička od Prima banky

Optim pôžička na čokoľvek

Pôžička, ktorú môžete použiť na rekonštrukciu domu, záhrady, na dovolenku s priateľmi, na kúpu rôznej elektroniky či na iné splnenie vašich želaní. Výhodou pôžičky je, že je ber ručiteľa, bez zbytočných dokladov. Čerpať z pôžičky môžete už od 24 hodín od vybavenia úveru. Výška pôžičky je od 700 € do 13 400 € .Doba splácania max. 5 rokov.

Optim pôžička na kúpu auta

Špecifická pôžička na kúpu nového či ojazdeného automobilu od autorizovaného predajcu či bazáru. Výhodou pôžičky je nízka úroková sadzba, ktorá sa počas celej doby splácania nemení. Úver sa od lízingu líši tým, že majiteľom automobilu sa stávate okamžite. Ručiteľa potrebujete ak nemáte ani 30 % ceny daného automobilu, v prípade, že máte vlastné zdroje nad 30 %, ručiteľa nepotrebujete. Výška pôžičky je od 700 € do 34 000 €. Pri ojazdenom vozidle max. 17 000 €. Doba splácania max. 5 rokov.

Optim pôžička zabezpečená finančnými prostriedkami

Úver podobný optim pôžičke na čokoľvek s určitými zmenami. Rozdiel je v zabezpečení úveru. Táto pôžička je zabezpečená peňažným vkladom v banke s výhodnou úrokovou sadzbou. Je bez ručiteľa a úroková sadzba zostáva počas celej doby nemenná. Výška pôžičky je od 700 €. Maximálna výška pôžičky nie je obmedzená. Doba splácania max. 5 rokov. Pôžička sa dá vybaviť veľmi rýchlo, jednoducho a k tomu aj bez dokladovania účelu použitia úveru a bez dokladovania príjmu.

Mladomanželská pôžička

Pôžička určená pre mladomanželov, ktorí si žiadosť o úver podajú do 2 rokov od sobáša. Obaja musia mať pod 35 rokov a súčet mzdy oboch manželov nesmie presiahnuť stanovený limit. Limit je 2,6 násobok priemernej mzdy na Slovensku. Veľkou výhodou tejto pôžičky je znížená úroková sadzba. Štátny príspevok pre mladomanželov znižuje úrokovú sadzbu o 3 % a banka o ďalších 1,5 %. Táto výsledná úroková miera sa počas celej doby splácania nemení. Výška pôžičky je do 10 000 €.

Optim americká hypotéka

Je to bezúčelový úver na čokoľvek s určitými výhodami. Je zabezpečený nehnuteľnosťou. Nemusíte byť vlastníkom danej nehnuteľnosti a získate pritom aj veľmi výhodnú úrokovú sadzbu. Pôžičku je možné získať aj bez znaleckého posudku. Výška úveru je od 700 € do maximálnej schopnosti splácania klienta. Doba splácania max. Až 20 rokov. K tomuto úveru sa viaže ešte jedna dobrá výhoda, zriadenie povoleného prečerpania na účte za ktoré nezaplatíte ani cent.

Optim úver na bývanie

Úver výhodný na rekonštrukciu bytu, kúpu domu či na zariadenie domácnosti. K tomu môžete využiť aj určitú časť pôžičky na ľubovoľný účel, avšak v tomto prípade je potrebné dokladovať účel. Taktiež musíte ručiť za úver nehnuteľnosťou pri ktorej získate výhodnú úrokovú sadzbu. K dispozícií máte aj bezplatné poradenstvo. Výška úveru je od 700 € do maximálnej schopnosti splácania klienta. Doba splácania je až 30 rokov.

Optim Hypoúver

Vhodný na kúpu nového domu či bytu, výstavbu alebo rekonštrukciu obydlia alebo na kúpu zariadenia do bytu. Máte možnosť si úver zabezpečiť aj nehnuteľnosťou, ktorú ešte len chystáte kúpiť. Bez znaleckého posudku a s rýchlym čerpaním. Výška tohto dlhodobého úveru je od 3 400 € do 100 % hodnoty danej nehnuteľnosti, avšak musí byť dokladované schopnosťou splácať tento úver. Doba splácania je od 4 do 30 rokov. Hypoúver je určený občanom s trvalým pobytom na územi SR a s vekom nad 18 rokov.

Optim Hypoúver pre mladých

Pre mladých ľudí s vekom nad 18 a do 35 rokov je vhodný Optim Hypoúver pre mladých, keďže jeho úroková sadzba sa kvôli štátnej a bankovej zľave zníži až o 3 %. Možnosť odkladu splátky na iný mesiac a predčasné splatenie pôžičky.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *