Úvery a hypotéky od ČSOB

ČSOB banka pôsobí na slovenskom trhu ešte len od 2008, takže patrí medzi najmladšie banky v Slovenskej republike. Dovtedy tu pôsobila ako pobočka zahraničnej banky – Československej obchodní banky Praha. Je jedným z lídrov ponúkania profesionálnych finančných a poisťovacích služieb. Od úverov, stavebné sporenia, investovanie cez dôchodkové zabezpečenia, bankové služby až po bežný leasing a faktoring. Belgická banka KBC je jediným akcionárom ČSOB a skutočne aj materskou spoločnosťou.

Pôžička od ČSOB

Bezúčelový spotrebiteľský úver

Pôžička je určená na čokoľvek. Na kúpu auta, bývania či domáceho zariadenia, je to na vás. Výška pôžičky je od 600 € do 25 000 €. Doba splácania od 1 do 5 rokov. Výhodou úveru je výber splátkového dňa, peniaze do 24 hodín a odklad max. 3 splátok na iné obdobie. Veľmi výhodné a atraktívne sú aj úrokové sadzby. Pôžička je určená občanom a podnikateľom s vekom od 18 rokov.

Spotrebiteľský úver na bývanie

Ideálna pôžička na rekonštrukciu či modernizáciu bytu alebo domu. Veľmi výhodná aj na kúpu doma, byt, garáže, pozemku či rekreačného zariadenia. Výška pôžičky od 600 € do 25 000 €. Doba splácania je voliteľná, maximum je 10 rokov. Výhodou úveru je výber splátkového dňa, peniaze do 24 hodín a odklad max. 3 splátok na iné obdobie. Pôžička je určená občanom a podnikateľom s vekom od 18 rokov. K vybaveniu sú potrebné dva doklady totožnosti a ak ste zamestnanec tak sú potrebné aj údaje o príjme, posledný výpis z účtu a výška príjmu.

Spotrebiteľský úver na auto

Tento úver je vhodný na kúpu nového alebo ojazdeného auta. Banka vám prefinancuje celú hodnotu auta až do výšky 25 000 € bez minimálnej vlastnej hotovosti. Výhodou úveru je, že majiteľom kúpeneho vozidla sa stávate ihneď po vybavení pôžičky. Doba splácania pri novom vozidle je do 7 rokov, pri ojazdenom do 5 rokov. Poistenie auta vám umožní banka priamo na pobočke. Výhodou úveru je výber splátkového dňa, peniaze do 24 hodín a odklad max. 3 splátok na iné obdobie. Pre koho je určená a doklady sú rovnaké ako pri predchádzajúcich.

VARIO Hypotéka

Ideálna hypotéka na rekonštrukciu, výstavbu domu či rekreačnej chalupy. Je zabezpečená kupovanou nehnuteľnosťou. Iná možnosť zabezpečenia nehnuteľnosťou je v osobnom vlastníctve či vlastníctve inej (tretej) osoby. Výška pôžičky je od 4500 €. Doba splácania je od 3 do 40 rokov. Výhodou hypotéky je výber splátkového dňa, výber typu splácania (lineárne, anulitné) a možné skrátenie doby splatnosti alebo zníženie splátky. Pre koho je určená a potrebné doklady sú rovnaké ako pri úveroch.

Bezúčelová hypotéka

Hypotéka je vhodná na rekonštrukciu, kúpu nového zariadenia či bytu pri ktorej nemusíte dokladovať účel. To je asi najväčšia výhoda tejto hypotéky. Výška pôžičky je od 4500 € do maximálne 70 % hodnoty nehnuteľnosti. Doba splácania je od 3 do 30 rokov. Výhodou hypotéky je výber splátkového dňa, výber typu splácania (lineárne, anulitné) a možné skrátenie doby splatnosti alebo zníženie splátky. Schválenie hypotéky prebehne do 24 hodín.

Kombinovaná hypotéka

Táto hypotéka je vhodná vtedy, ak má klient záujem o nehnuteľnosť a pritom by si chcel ponechať nejaké peniaze ako hotovosť. Výška hypotéky je od 4500 €. Doba splácania je od 3 do 30 rokov. Výhodou hypotéky je výber splátkového dňa, výber typu splácania (lineárne, anulitné) a možné skrátenie doby splatnosti alebo zníženie splátky. Schválenie hypotéky prebehne do 24 hodín. Čerpanie je možné jednorazovo alebo postupne. Výhodná ponuka je aj na poistenie úveru a nehnuteľnosti. A taktiež pri všetkých hypotékach je voliteľné obdobie fixácie úrokovej sadzby na 1, 3, 5, 10, 15 alebo 20 rokov.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *