Krátkodobé pôžičky od soločnosti Ferratum

Potrebujete si požičať menšiu finančnú čiastku na nečakané výdavky? Vyskúšajte nebankovú spoločnosť Ferratum Slovakia, s.r.o., ktorá poskytuje malé krátkodobé pôžičky do 250 eur online. Ferratum pôžičkysú naozaj veľmi rýchle, stačí vyplniť jednoduchý online formulár a peniaze budú do niekoľkých hodín na vašom účte. Tieto malé pôžičky sú vhodné pre študentov, ženy na materskej dovolenke, dôchodcov, ale hlavne pre zamestnaných ľudí, ktorí potrebujú požičať menšiu čiastku pre výplatou.

Pôžička od Ferratum

Pôžičky od spoločnosti Ferratum sa zvyknú označovať aj SMS pôžičky, lebo ich môžete získať aj odoslaním sms s vašimi kontaktnými údajmi a výškou pôžičky, ktorú požadujete. Ferratum patrí medzi overené spoločnosti, ktoré na našom trhu pôsobia roky, a tak sa nemusíte obávať nejakých nekalých podmienok v zmluve o pôžičke.

Výhody pôžičky

  • bez ručiteľa a bez zbytočného papierovania
  • pôžička od 25 do 250 eur (prvá pôžička maximálne 75€)
  • štandardná splatnosť pôžičky je 15 dní, ale za poplatok ju môžete predlžiť
  • online pôžička cez internet
  • pôžička do 24 hodín
  • rokmi overená spoločnosť
5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *