Online pôžičky od Profi Credit (do 24 hodín)

Každý z nás sa občas môže dostať do zlej finančnej situácie, v ktorej si potrebuje požičať peniaze. A riešenie na takýto problém ponúka nebanková spoločnosť Profi Credit, ktorá poskytuje online pôžičky pre zamestnancov, podnikateľov, ale aj dôchodcov. Vybavenie pôžičky od Profi Credit je naozaj jednoduché, stačí keď vyplníte jednoduchý online formulár a následne Vás kontaktuje obchodný zástupca Profi Credit, ktorý s vami dohodne ďalšie detaily pôžičky. Spoločnosť PROFI CREDIT Slovakia, s.r.o. na našom trhu pôsobí už od roku 2000, a ide tak o overenú spoločnosť s tisíckami klientov.

Pôžička od ProfiCredit

Online pôžička Profi Credit

Online pôžička od spoločnosti Profi Credit od 300 do 1500 eur je bezúčelová pôžička. Nikto sa vás teda nebude pýtať na čo získané peniaze použijete. Výhoda tejto pôžičky spočíva v tom, že ju môžete podať cez internet a tým pádom ušetrite čas a námahu. Peniaze môžete mať na účte už do 24 hodín od podania žiadosti. Nezáväznú žiadosť o Profi Credit pôžičku môžete podať na tejto adrese.

Zamestnanecký úver (aj pre dôchodcov a ženy na MD)

Úver alebo pôžička od 300 do 1500 eur je určená pre ľudí starších ako 18 rokov, ktorí dokážu preukázať pravidelný mesačný príjem. Je teda vhodná pre zamestnancov (aj pre tých čo pracujú v zahraničí), dôchodcov (výsluhový dôchodok, invalidný dôchodok, starobný dôchodok, vdovský dôchodok, sirotský dôchodok) ale aj pre mamičky na materskej dovolenke. Pôžičku vybavíte bez poplatku. Splatnosť pôžičky sa môže pohybovať od 12 do 48 mesiacov. K vybaveniu pôžičky postačuje občiansky preukaz, potvrdenie o výške príjmu a výpis z bankového účtu. Rýchla pôžička je často dostupná už do 1 dňa od podania žiadosti cez internet.

Podnikateľská pôžička

Pôžička pre firmy (ale aj fyzické a právnické osoby), ktoré potrebujú získať väčšiu čiastku a dokážu poskytnúť zabezpečenie vo forme majetku. Podnikateľské pôžička môže byť poskytnutá aj na zaplatenie dlhu voči štátu, poskytuje sa od 1500€ vyššie. Výška samozrejme závisí od bonity klienta a hodnoty zábezpeky, každá žiadosť je však posudzovaná individuálne. Výhodou pôžičky je jednoduchá dostupnosťa to, že sa neplatia žiadne poplatky vopred.

Živnostenská pôžička

Tento typ pôžičky je určený hlavne pre malých podnikateľov, ktorí potrebujú krátkodobú pôžičku bez zabezpečenia majetkom a majú pravidelný príjem. Výška živnostnenskej pôžičky sa pohybuje od 950,00 € do 3 650,00 € a splatnosť pôžičky je od 1 do 48 mesiacov. Výhoda tejto pôžičky spočíva v dostupnosti, je totiž dostupná aj pre podnikateľov, ktorí v daňovom priznaní nevykazujú zisk. K výhodám patrí aj individuálne posúdenie každej žiadosti a fakt, že pre získanie pôžičky nepotrebujete preukazovať žiadny podnikateľský zámer.

Spoločnosť Profi Credit poskytuje aj preklenovací úver a profi úver od 1000 do 33 000 eur pre firmy a živnostníkov.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *