Pôžička pre opatrovateľky (práca v zahraničí)

Patríte k ženám, ktoré pracujú v zahraničí ako opatrovateľky a potrebujete požičať peniaze? Ak áno, tak ste na správnom mieste, pretože práve takéto pôžičky pre opatrovateľky a ženy, ktoré pracujú v zahraničí nájdete na našej stránke. Pôžičky pre ľudí, ktorí pracujú v zahraničí ešte mnohé banky neposkytujú. V tomto prípade prichádzajú na rad nebankové spoločnosti, ktoré s týmto poskytujú úvery alebo pôžičky aj ľuďom pracujúcim v zahraničí.

Kto ponúka pôžičky pre opatrovateľky?

  • Profi Credit (do 3000 eur)
  • Slovenská požičovňa
  • Home Credit
  • Provident

Pôžička pre opatrovateľky je teda v dnešnej dobe už pomerne dostupný finančný produkt a získať ho môže takmer každý kto dokáže preukázať potvrdenie o príjme alebo dostatočné a pravidelné pohyby na účte. 

Tieto pôžičky sú teda dostupné aj pre ľudí, ktorí pracujú v Nemecku, Rakúsku, Česku alebo Anglicku, proste pre všetkých Slovákov pracujúcich v zahraničí.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *