Účelové a bezúčelové hypotéky od Slovenskej sporiteľne

Plánujete si kúpiť, postaviť, rekonštruovať, prípadne modernizovať byť alebo rodinný dom? Potom sú tu pre Vás výhodné úvery a hypotéky od Slovenskej sporiteľne. Najobľúbenejšia slovenská banka v rámci svojich úverových produktov ponúka úvery na bývanie, úvery na refinacovanie, ale aj úvery pre mladých. V ponuke Slovenskej sporiteľne nájdete účelový ale aj bezúčelový hypotekárny úver. Slovenská sporiteľňa zároveň ponúka aj poistenie úveru, ktoré Vám môže pomôcť zvládnuť neočakávané životné situácie.

Hypotéka od Slovenskej sporiteľne

Úver na bývanie od Slovenskej sporiteľne

Účelová hypotéka na kúpu bytu, pozemku alebo domu, prípadne na zmodernizovanie alebo rekonštrukciu aktuálneho bývania. Tento úver na bývanie sa poskytuje od 70% hodnoty zastavenej nehnuteľnosti a je zabezpečený nehnuteľnosťou, na ktorú je poskytnutý. Jednou z výhod úveru od Slovenskej požičovne je odklad prvej splátky istiny až o 24 mesiacov. Splátky úveru si môžete rozložiť až na 30 rokov.

Bezúčelový úver na bývanie

Bezúčelová hypotéka, respektíve bezúčelový úver na bývanie zabezpečený nehnuteľnosťou, pri ktorom nedokladujete použitie finančných prostriedkov. Výška úveru je v tomto prípade obmedzená maximálne na 70% hodnoty nehnuteľnosti. Výhodou úveru je však to, že ho získate aj bez vlastnej hotovosti a splácať ho môžete až 30 rokov.

Úver na vyplatenie úveru z inej banky

Máte hypotéku v inej banke a nevyhovujú Vám úroky alebo len potrebujete ďalšie peniaze? Využite úver na vyplatenie úveru bez dokladovania príjmu od Slovenskej sporiteľne. Úver získate aj bez znaleckého posudku a listu vlastníctva. Môžete získať viac ako sumu vyplateného úveru. Prostredníctvom tohto úveru môžete spojiť viac splátok do jednej splátky úveru od Slovenskej sporiteľne. Splatnosť úveru je nastavená maximálne na 30 rokov.

Hypotekárny úver pre mladých

Účelová hypotéka so zvýhodnenou úrokovou sadzbou vďaka príspevku štátu a Slovenskej sporiteľne. Úver je určený pre osoby veku od 18 rokov do 35 rokov a získate ho aj bez vlastnej hotovosti. Pri hypotekárnom úvere pre mladých dokladujete až 100% poskytnutého úveru. Splatnosť tohto úveru si môžete rozdeliť na 4 až 30 rokov.

Úver s doživotne garantovanou splátkou

Hypotekárny úver na bývanie s garantovanou splátkou je typ úveru, pri ktorom platíte rovnaké úroky počas celej doby čerpania úveru. Momentálne sa úroková sadzba pohybuje od 5,39% ročne. Úver môžete získať aj bez dokladovania účelu, ale iba do 70% hodnoty nehnuteľnosti.

Viac informácii o úveroch a hypotékach od Slovenskej sporiteľne nájdete na tejto adrese.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *