Rýchle pôžičky a úvery od ČSOB banky

Naplánovali ste si rekonštrukciu alebo modernizáciu kuchyne či kúpeľne? Chcete novú obývaciu stenu, televízor, chladničku alebo auto a chýbajú Vám peniaze? Vyskúšajte rýchle pôžičky od ČSOB banky a splňte si svoje sny. Bezúčelové a účelové ČSOB pôžičky sú maximálne flexibilné a ľahko dostupné. Získať ich môžete už do 24 hodín od podania žiadosti o pôžičku. Spotrebný úver alebo pôžičku od ČSOB získate dokonca bez ručiteľa alebo iného zabezpečenia.

Pôžička od ČSOB

Bezúčelový spotrebný úver od ČSOB

Bezúčelová pôžička na čokoľvek od 600 do 25 000 eur ponúka rýchly a jednoduchý prístup k peniazom. Výhodný úrok a výhodná mesačná splátka sú samozrejmosťou. Peniaze pri bezúčelovom úvere môžete získať na počkanie, ihneď po podaní žiadosti. Splátky pôžičky si môžete rozložiť až na 7 rokov a to všetko bez založenia nehnuteľnosti a bez ručiteľa.

Spotrebný úver na bývanie od ČSOB

Ideálny účelový úver od 4000 do 25 000 eur na rekonštrukciu alebo modernizáciu bývania a nákup nábytku do bytu. Peniaze získate ihneď a na dokladovanie máte ďalších 6 mesiacov. Na 1000 eur z úveru môžete použiť na čokoľvek bez dokladovania. Dobu splatnosti úveru si môžete rozložiť až na 10 rokov.

Úver na bývanie sa dá využiť na rekonštrukciu a na modernizáciu domu alebo bytu, kúpu domu alebo bytu, rekonštrukciu a modernizáciu chaty alebo chalupy, kúpu stavebného pozemku, nadobudnutie družstevného bytu do osobného vlastníctva, vysporiadanie bezpodielového spoluvlastníctva manželov alebo dedičstva. Môžete ho však využiť aj na kúpu vybavenia kuchyne, spálne či obývačky: pračka, umývačka, chladnička, sporák, vstavané skrine, sedacia súprava.

Spotrebný úver na auto

Spotrebiteľský účelový úver od 600 do 25 000 eur na kúpu nového alebo ojazdeného auta, prípadne motocyklu. Cez spotrebný úver na auto môžete financovať celú hodnotu vozidla, nepotrebujete mať nič našetrené. Výšku splátok a dobu splatnosti si môžete určiť sami, maximálna doba splatnosti je obmedzená na 7 rokov. Priamo na pobočke ČSOB banky dokonca môžete vybaviť aj poistenie na auto.

Viac informácií o ČSOB úveroch získate na tejto adrese.

5/5 - (1 vote)
Ivan Kudroč

Ivan Kudroč

Redaktor portálu xPozicky.sk. Vyštudoval ekonomickú univerzitu a zaujíma sa o rôzne finančné produkty, makroekonomiku, spotrebiteľské správanie a investovanie. Rád trávi čas s rodinou a priateľmi a okrem toho píše pre viacero internetových magazínov o bývaní alebo cestovaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *